Three Kingdoms, het leukste mobiele spel, inactieve stijl, gemakkelijk te spelen met alleen je vingertoppen.

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
9 jan. 2022
Ontwikkelaar
Categorie
Installaties
100.000+

App APKs

เทพมารสามก๊ก GAME

Een inactief spel dat veel legendarische generaals van de Drie Koninkrijken verzamelt. Met een leuk kaartspelformaat, gemakkelijk te spelen, met een automatisch vechtsysteem, plus 10 gratis randomisaties, gegarandeerde generaals op SSR-niveau!
Verzamel meer dan 100 beroemde generaals en creëer je eigen Three Kingdoms-leger. Het spel is gemakkelijk te spelen met je vingertoppen. Je kunt veel items krijgen, zelfs als je offline bent. Je zult versteld staan ​​van de vele beloningen die wachten om te worden gewonnen bij je volgende login. En een evenwichtig spel is gegarandeerd voor iedereen!

【Spelhoogtepunten】

1. Organiseer de meest brute processie.


◆ Zoek naar meer dan 100 generaals en kies de gewenste factie. Of het nu de goden of duivels zijn, en regel een verscheidenheid aan troepen die bij je stijl passen.

2. Plan een geweldige strategie

◆ Combineer verschillende generaals zoals je wilt. en vergroot de capaciteiten van krijgsheren zoals wapens, bepantsering en legendarische artefacten strijden om eenheid op het slagveld


3. Makkelijk te spelen, comfortabel met vingertoppen

◆ Hoewel gemakkelijk te spelen met de vingertoppen. met verticale spelstijl En er is een automatische functie waarmee je gemakkelijk van de strijd kunt genieten. Hierdoor kun je altijd en overal spelen!


4. Alliantieoorlog en een systeem dat het spelen van games met vrienden ondersteunt.

◆ Geallieerde troepen opbouwen. Bezet het gebied En krijg veel beloningen door samen oorlog te voeren! Veel plezier met het spelen van games met je partner. en doe mee met ploeteren in het land van de Drie Koninkrijken!


◆Volg het nieuws op
🌐 Facebook: https://www.facebook.com/IdleDynastyTH
🌐 Discussiegroep: https://bit.ly/IdleDynastyCM
🌐 Instagram: https://bit.ly/IdleDynastyIG
🌐 Discord: https://bit.ly/IdleDynastyDC
Meer informatie