Three Kingdoms, en eğlenceli mobil oyun, Boşta tarzı, sadece parmak uçlarınızla oynaması kolay.

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
9 Oca 2022
Geliştirici
Kategori
Yükleme sayısı
100.000+

App APKs

เทพมารสามก๊ก GAME

Üç Krallığın birçok efsanevi generalini bir araya getiren boş bir oyun. Eğlenceli bir kart oyunu formatı, oynaması kolay, otomatik bir savaş sistemi, artı 10 ücretsiz rastgele, garantili SSR düzeyinde generaller!
100'ün üzerinde ünlü generali toplayın ve kendi Üç Krallık ordunuzu yaratın. Oyun parmak uçlarınızla oynamak kolaydır. Çevrimdışı olduğunuzda bile birçok öğe alabilirsiniz. Bir sonraki girişinizde kazanmayı bekleyen birçok ödül karşısında şok olacaksınız. Ve herkes için dengeli bir oyun garanti edilir!

【Oyun Önemli Noktaları】

1. En acımasız alayı düzenleyin.


◆ 100'den fazla general arayın ve istediğiniz grubu seçin. İster tanrı ister şeytan olsun ve tarzınıza uygun çeşitli birlikler organize edin.

2. Harika bir strateji planlayın

◆ Farklı generalleri istediğiniz gibi birleştirin. ve savaş ağalarının silah, zırh ve efsanevi eserler gibi yeteneklerini artırın savaş alanında birlik için yarışmak


3. Oynaması kolay, parmak uçlarıyla rahat

◆ Parmak uçlarıyla oynaması kolay olsa da. dikey oyun stili ile Ve savaşın tadını kolayca çıkarmanızı sağlayacak otomatik bir işlev var. Bu, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde oynamanıza izin verecektir!


4. İttifak Savaşı ve arkadaşlarla oyun oynamayı destekleyen bir sistem.

◆ Müttefik kuvvetler oluşturun. bölgeyi işgal et Ve birlikte savaşarak birçok ödül kazanın! Partnerinizle oyun oynarken iyi eğlenceler. ve Üç Krallığın ülkesinde cüretkarlığa katılın!


◆Haberleri ◆ adresinden takip edin
🌐 Facebook : https://www.facebook.com/IdleDynastyTH
🌐 Tartışma Grubu : https://bit.ly/IdleDynastyCM
🌐 Instagram : https://bit.ly/IdleDynastyIG
🌐 Anlaşmazlık : https://bit.ly/IdleDynastyDC
Devamı