BSG, Arnova8G2 tarafından değiştirilmiş Google Kamera bağlantı noktaları. GCam bağlantı noktaları için indirme merkezi.

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
30 Oca 2023
Geliştirici
Kategori
Google Play ID
Yükleme sayısı
100.000+

App APKs

Gcam APP

Popüler modifiye edilmiş Google Kamera uygulaması için bir ayna sayfası oluşturdum: BSG, Arnova8G2 ve diğerleri tarafından sağlanan Gcam Google Kamera Bağlantı Noktası Güncelleme uyarıları mevcut.

Popüler modlayıcılar:
Arnova8G2 BigKaka BSG gömü cstark fu24 Greatness Hasli MTSL MWP Nikita onFire san1ty Shamim tigr UltraM8 Urnyx05 Wichaya Wyroczen Zoran.

Neden birden fazla geliştirici var?
Geliştiricilerin araçlarını paylaşmaları için fotoğraf kalitesini iyileştirmek, yeni özelliklerin kilidini açmak, telefonlarındaki hataları düzeltmek, yenilerini desteklemek vb. için kullanılabilir. Kullanıcılar daha sonra test edebilir ve geri bildirim sağlayabilir. Bu sürümlerin bazıları çalışıyor, bazıları çalışmıyor. Bazıları diğerlerinden daha iyidir, bu nedenle herkesin geri bildirimlerini paylaştığı bir topluluğun parçası olmak önemlidir.

Gcam akıllı telefonunuza ne getiriyor?

HDR+
Görüntünün aydınlık ve karanlık alanları arasında daha iyi bir denge sunan daha net fotoğraflar oluşturmak için geliştirilmiştir.

Daha fazla detay
Avantajlar, daha fazla ışık toplamaya, gürültüyü azaltmaya ve gelişmiş dinamik aralıkla hareket bulanıklığını önlemeye atfedilir.

Portre modu
Arka planın bulanıklaştırıldığı ve ön planın vurgulandığı efekt, görüntünün profesyonel bir kamerayla çekilmiş gibi görünmesini sağlar.

Cihazınız için en iyi Gcam sürümünü bilmek ister misiniz?
Uygulamayı yükleyin ve cihazınız için önerilen Gcam'i edinin.

Bu bağlantı noktası hakkında:
Bu, Piksel Kamera olarak da bilinen değiştirilmiş bir Google Kamera uygulamasıdır. Google Kamera, Google'ın Nexus ve Pixel telefonlarında gönderilen stok kamera uygulamasıdır. Google'ın HDR+ teknolojisi, özellikle düşük ve orta seviye telefonlarda görüntü kalitesini iyileştirir.

Özellikler arasında HDR+, portre modu, hareketli fotoğraflar, panorama, lens bulanıklığı, 60 fps video, ağır çekim ve daha fazlası bulunur.

Google Kamera tüm telefonlarda çalışmak üzere tasarlanmadığından biraz dağınıktır (okuyun: neden bu kadar çok geliştirici/bağlantı noktası var), ancak birkaç geliştirici onu çok sayıda telefonla uyumlu hale getirmeye çalışıyor.

Bir şey işe yaramazsa Google'ı suçlamayın, sonuçta bu resmi uygulama değil. GCam'ın açık kaynak olmadığını, bu nedenle yeni özellikler eklemenin zor, hatta imkansız olduğunu unutmayın.

Ben bir geliştirici değilim. Bu, bu dosyalar için yalnızca bir aynadır (bu uygulama hakkında).
Bağlantılarımı paylaşmaktan çekinmeyin, ancak gelecekte çalışmayı durdurabilecekleri için apk dosyalarına doğrudan bağlantılar kullanmaktan kaçının.

GCam Nasıl Kurulur ve Kullanılır
Nasıl kullanılır:
Apk dosyasını indirin (önerilen sürümlerden birini kullanın veya geliştiricilerden birini seçin);
APK dosyasını açarak GCam'i kurun (bir APK dosyası nasıl kurulur);
"Önerilen ayarlar", "yapılandırmalar" veya "değişim günlüğü" bağlantısında sağlanan ayarları kullanarak uygulamayı kurun (bazı apk'ler herhangi bir yapılandırmaya ihtiyaç duymaz);
Uygulamayı yeniden başlatın ve keyfini çıkarın!

Hangi apk'yı kullanmalısınız:
Tüm telefonlarda çalışan "evrensel" bir apk veya yapılandırma yoktur. Bunun neden olduğunu ve telefonunuz için en iyi sürümü ve ayarları nasıl bulabileceğinizi anlamak için neden bu kadar çok sürüm ve geliştirici sayfasını okuyun.

Uyumluluk ve gereksinimler:
Yalnızca camera2 API'si etkinleştirilmiş telefonlarda çalışır;
Modern Snapdragon SoC'lerle uyumlu mod. Bazı sürümler, bazı Exynos, Kirin ve Mediatek telefonlarda çalışır, ancak genellikle sınırlamalarla birlikte çalışır.
ARM64, yalnızca çok eski sürümler (GCam 4) 32 biti destekler;
Son apk'ler eski Android sürümlerinde çalışmayabilir;
GApp'ler veya microG gibi bir yedek gerektirir;
yalnızca Android;

web sitem: https://izipa.com
Devamı