Maak je eigen muziek en remix nummers met DJ Music Mixer

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
8 dec. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Installaties
5.000.000+

App APKs

DJ Dodo APP

Mix je DJ mp3-songs en mix ze zoals de remix. Download deze app voor het remixen van dj-muziekmaker gratis en mix nummers voor je dansfeest. DJ Music Mixer - Dj Mix Player remixt de feestmakende DJ-app voor nachtelijke feestliefhebbers! Speel deze Mix DJ Studio - DJ Music Player bevat een gratis versie van de Music DJ Mixer-app en 🥁 dj-nummer. Turntables UI geeft je de ervaring van echte DJ-feesten die een songmixer, muziekremixer en DJ-speler remixen.

Met onze Mix DJ-muziekstudio - gratis muziekspeler-app kun je precies zoals een huis-DJ tools toepassen om je muzieknummers te remixen.

Met deze gepersonaliseerde Remixer Music Player ▶️-ervaring klinken je tracks net zo goed als de meest solide ervaren DJ's die er zijn. Je kent ze wel! Profiteer van deze uitstekende DJ-mix- of geluidsremixerfuncties:

Nummersmixer - Tips voor DJ-mixers
Gratis muziek DJ-app kan moeilijk zijn om iets nieuws te beginnen. Muziekmixer die hete nieuwe cues leert, we zijn hier om je te helpen alles te leren wat je moet weten over het remixen van nummers.

Leer muziek remixer klinken
Music Remixer helpt je liedjes te leren maken door nummers te remixen en geeft praktisch advies om ze tot in de perfectie te remixen. Met de Music Remixer DJ Studio-app kun je lessen krijgen en die essentiële DJ-mixvaardigheden voor nummers leren.

Nuttige tutorials voor geluidsremixers
Leer elke afzonderlijke fase van Music Player van A tot Z. Als die opstelling eruitziet als een vreemde taal, bereid je dan voor op een les in DJ-blending die je wereld op zijn kop zal zetten. Nummers mixen en volgen.

Oefen tot perfectie
DJ Studio Music Remixer Hiermee kun je je creativiteit de vrije loop laten met een ongeëvenaarde mixset voor mobiele nummers waarmee je het potentieel hebt om nummers binnen handbereik te maken en te creëren. Je krijgt het juiste geluid en lied!

Functies voor muziekmixer en remixerspeler
- Echte crossfader met twee virtuele draaitafels
- Ingebouwd geluid op muziekpads helpt je om de muziek- en zangmixer te veranderen
- DJ-mixer basversterker
- Mix muziekmixer
- Gebruik een songmixer voor meer aanpasbare mixen
- BPM-functie helpt u het tempo van het nummer te detecteren
- 3D DJ-muziekmixer Zoeken naar muziek DJ
- Gebruiksvriendelijke geluidsremixer en intuïtieve interface met songmixer
- Krasgeluiden op draaitafels met natuurkunde in de app voor het remixen van nummers
- Maak een bibliotheek met je eigen mix van geluid en liedjes en deel nummers die remix-tracks maken

Als je deze Remixing DJ Studio 2022 - Muziekspeler-app leuk vindt, deel deze dan met je vrienden en familielid.
Meer informatie