American Truck Simulator nu op Google Play! Download nu en speel gratis!

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
18 okt. 2022
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
100+

App APKs

American Truck Simulator Mobil GAME

Ervaar legendarische Amerikaanse vrachtwagens en lever verschillende ladingen door het zonnige Californië, het zanderige Nevada en de Grand Canyon State of Arizona. American Truck Simulator neemt je mee op een reis door de adembenemende landschappen en algemeen erkende bezienswaardigheden in de Verenigde Staten.

De spelmechanica is gebaseerd op het zeer succesvolle model van Euro Truck Simulator 2 en is uitgebreid met nieuwe functies, waardoor de meest boeiende spelervaring van SCS Software is ontstaan.

American Truck Simulator plaatst je in de stoel van een chauffeur die de lokale vrachtmarkt betreedt, waardoor je je opwerkt tot eigenaar-operator en een van de grootste transportbedrijven in de Verenigde Staten opricht.
Functies
Bestuur zeer gedetailleerde vrachtwagenmodellen met officiële licentie van iconische vrachtwagenfabrikanten.
Uw vrachtwagen is uw nieuwe thuis. Maak het de jouwe door cabines, chassis, verfbeurten te veranderen, tuningaccessoires of krachtigere motoren toe te voegen.
Veel verschillende ladingen om uit te kiezen: van voedsel tot machines tot gevaarlijke ladingen.
Meerdere soorten trailers – van reefers tot diepladers, van dumpers tot lowboys en zwanenhalzen.
De langste trailers (tot 53 ft) zullen uw vaardigheden en geduld op de proef stellen tijdens het vervoeren en tijdens het parkeren.
Lever uw ladingen af ​​bij een grote verscheidenheid aan bedrijven en locaties, zoals raffinaderijen, olieopslagplaatsen, benzinestations, autofabrieken of wegwerkzaamheden.


Verschillende simulatie-instellingen voor vrachtwagenliefhebbers: Luchtremsimulatie; verschillende soorten remmen: retarder, Jake-rem, aanhangerrem; meerdere soorten transmissies rechtstreeks van echte vrachtwagens, remintensiteit en meer.
Krijg het gevoel in een echte cabine te zitten: pas uw stoel, spiegels en uw hoofd aan voor het beste zicht op de weg.
Rij veilig, volg de regels en snelheidslimieten - de politie zal u beboeten als u niet oppast!
Zorg ervoor dat u geen te zware lading aflevert - u kunt worden gecontroleerd op de weegschalen.
Gebruik de routeadviseur als uw persoonlijke assistent tijdens de reizen.
Probeer het leven van een vrachtwagenchauffeur te huur. Door de ladingen veilig af te leveren en je vaardigheden te verbeteren, word je de eigenaar van je eigen, succesvolle bedrijf!

Bouw uw eigen vrachtwagenvloot, koop garages, huur chauffeurs in, beheer uw bedrijf voor maximale winst.
Maak uw vrachtwagentijd beter door naar uw favoriete nummers te luisteren via de ingebouwde muziekspeler of door uw favoriete radiostations te streamen.
Leg uw favoriete momenten vast met een fotomodus die een uitgebreide reeks bewerkingsopties biedt.
Geweldige ondersteuning voor stuurwielen, gamepads en andere invoerapparaten.
Langdurige ondersteuning van het spel, inclusief nieuwe functies.
Verkrijg uitdagende Steam-prestaties en verzamel alle handgeschilderde Steam-ruilkaarten.
Wereld van vrachtwagens
Profiteer van extra functies van American Truck Simulator door lid te worden van onze online community op World of Trucks, ons centrum voor virtuele vrachtwagenchauffeurs over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator en toekomstige vrachtwagensimulators van SCS Software.

Gebruik de in-game fotomodus om de beste momenten vast te leggen en te delen met duizenden mensen die van vrachtwagens houden.
Favoriet de afbeeldingen die u het leukst vindt en keer er in de toekomst naar terug.
Bespreek de screenshots met iedereen die World of Trucks gebruikt.
Bekijk de beste afbeeldingen die met de hand zijn uitgekozen door de makers van de game in Editor's Pick, die bijna elke dag wordt bijgewerkt. Probeer je eigen screenshot op deze lijst te krijgen!
Upload en gebruik je eigen avatar en kenteken in het spel.
Binnenkort meer functies!

Om lid te worden van World of Trucks, meld je je gewoon aan met je Steam-account op de deelnamepagina. Je moet over American Truck Simulator of Euro Truck Simulator 2 beschikken om lid te worden van World of Trucks.
Meer informatie