De gestroomlijnde versie van je ultieme survivalavontuur!

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
22 dec. 2023
Categorie
Installaties
1.000+

Last Island of Survival LITE GAME

Ga op een epische reis door een post-apocalyptische woestenij, waar elke beslissing telt. Vecht tegen honger, uitdroging, dieren in het wild en meedogenloze tegenstanders om als laatste overlevende overeind te komen. Verken het onvoorspelbare zombie-eiland, de ruïnes en het loerende gevaar, doorzoek de uitgestrekte open wereld en verzamel essentiële hulpbronnen en blauwdrukken om je overleving te versterken.

♦ Compacter, soepeler♦
Ervaar een hogere downloadsnelheid dankzij de kleinere app-grootte, terwijl je de kerngameplay van Last Island of Survival behoudt.

♦ Maximaliseer plezier, minimaliseer kosten♦
Beoefen volledige vrijheid tijdens het spelen. Laat je innerlijke bouwer los door je eigen toevluchtsoord op dit uitgestrekte eiland te claimen en te bouwen.

♦ 7 Dagen gevechtsrangen ♦
Neem deel aan intense PVP-gevechten waarbij de laatste persoon die overblijft de overwinning claimt. Van eilandvereniging tot totale oorlogsvoering: overleven hangt af van je tactiek. Bewapen jezelf met handgemaakte wapens of red met roest bedekte armen. Sluit je aan bij een team of ga als eenzame wolf, vecht om te overleven of word verslagen. Overval rivaliserende bolwerken en grijp waardevolle buit. Bouw een ondoordringbaar fort en bescherm het met je clan. De kansen zijn grenzeloos – grijp ze en volhard!

♦ Exclusieve server voor SEA-spelers♦
Duik in een exclusieve server die is afgestemd op de regio Zuidoost-Azië en zorg voor een soepelere gameplay-ervaring.

♦ Smeed allianties of ga solo, maak bondgenoten of rivalen♦
De keuze is aan jou! Werk samen, richt een dominante clan op of bouw in je eentje een angstaanjagende reputatie op. Bouw machtige forten of richt verwoestingen aan op vijanden, en laat je dominantie gelden in dit online survival-mobiele spel.

HOUD ER REKENING MEE DAT
Netwerkverbinding is vereist.
Last Island of Survival LITE is gratis te downloaden en te spelen. Sommige in-app-items kunnen ook voor echt geld worden gekocht. In-app-aankopen kunnen worden uitgeschakeld via de instellingen van uw apparaat.

Door deze app te downloaden, gaat u akkoord met ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden.
Privacybeleid: https://www.hero.com/account/PrivacyPolicy.html
Gebruiksvoorwaarden: https://www.hero.com/account/TermofService.html

Volg ons op Facebook en Discord voor updates, beloningsevenementen en meer!
https://www.facebook.com/LastIslandLite/
https://discord.gg/liosofficial

Klantenservice
lioslite@yingxiong.com
Meer informatie