Seizoen 11: Sirenelied

Advertentie

Laatste Versie

Update
30 nov. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
50.000.000+

App APKs

Call of Duty®: Mobile - Garena GAME

● Nieuwe Mythic Operator, Siren - Siren's Song, een gevaarlijke femme fatale met een moordende stem!
● Nieuw wapen: Groza, het hoogwaardige aanvalsgeweer zonder voorraad, is nu verkrijgbaar. Pragmatisch vormgegeven hulpstukken zorgen voor een hoge mobiliteit en een consistent hoog breekvermogen.
● Elite Mission 2023 is zijn laatste seizoen ingegaan. Als vorm van waardering is het legendarische Kurohana-wapen: DR-H - KUROHANA - 68 voorbereid.
● Geniet van de BR-kaart met speciale feestelijke eindejaarsversieringen en interessante evenementen die klaar staan ​​om de feestdagen te begeleiden.

Niemand kan de aantrekkingskracht van Call of Duty®: Mobile's Seizoen 11: Siren Song weerstaan! Duik in de Miami Blitz MP-kaart met vakantiethema voor wat kerstchaos! Haal de hoge noten met de Mythic Siren – Siren Song en haar legendarische BK57 - Spectral Song of laat je vernietigen door de Epic Foxtrot - Unseen Angel en haar Mythic Grau 5.56 - Phantom's Core! Voor het eerst verschijnen er twee Mythic Draws in één seizoen! Blijf uit de ondeugende lijst of laat je sleeën door de Epic Lerch - Chemical Santa en zijn Epic Groza - Laatste geschenk in de Premium Battle Pass van seizoen 11! Blijf vechten en houd de geest helder!

[Rangmodus-update]
Elite Mission in 2023 gaat zijn laatste seizoen in. Als vorm van waardering voor alle soldaten voor hun heroïsche prestaties van het afgelopen jaar heeft Rin Yoshida van Kurohana een legendarisch wapen vol Kurohana-nuances voorbereid: DR-H - KUROHANA - 68.

[Nieuwe kaart: Miami Blitz]
Welkom aan de oostkust! Ervaar een ander festivalgevoel in Miami! Er zullen sneeuwgooiende vrachtwagens, lantaarnbomen en geschenkdragende rendieren aanwezig zijn. Vergeet daarnaast niet om op afstand een foto te maken met het gekleurde reuzenrad.

[Nieuw wapen: Groza]
Assault Rifle zonder voorraad met hoge vuursnelheid, nu verkrijgbaar. Pragmatisch vormgegeven hulpstukken zorgen voor een hoge mobiliteit en een consistent hoog breekvermogen. Geschikt om te manoeuvreren te midden van een kogelregen.

[Nieuw wapen: ballistisch mes]
Een mes met veerwerking dat als projectiel kan worden gegooid en als slagwapen kan worden gebruikt als de messen leeg zijn.

[Nieuwe operatorvaardigheid: misleidingsapparaat]
Zendt speciale geluidsgolven uit die de gehoorfuncties aantasten, waardoor het geluid van de gebruiker volledig wordt verborgen en waardoor vijanden binnen bereik nepgeluidsbronnen horen. Indien ingeschakeld, wordt de bewegingssnelheid van de speler iets verhoogd.
Meer informatie