11. Sezon: Siren Şarkısı

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
30 Kas 2023
Geliştirici
Kategori
Google Play ID
Yükleme sayısı
50.000.000+

App APKs

Call of Duty®: Mobile - Garena GAME

● Yeni Efsanevi Operatör, Siren - Siren'in Şarkısı, öldürücü sese sahip tehlikeli bir femme fatale!
● Yeni Silah: Yüksek oranlı dipçiksiz Taarruz Tüfeği Groza artık mevcut. Pragmatik olarak tasarlanmış ataşmanlar, yüksek hareket kabiliyeti ve sürekli olarak yüksek kırma gücü sağlar.
● Elite Mission 2023 son sezonuna girdi. Bir takdir biçimi olarak Efsanevi Kurohana silahı: DR-H - KUROHANA - 68 hazırlandı.
● Özel yıl sonu dekorasyonları ve tatil sezonuna eşlik etmeye hazır ilgi çekici etkinliklerle BR haritasının keyfini çıkarın.

Hiç kimse Call of Duty®: Mobile'ın 11. Sezonu: Siren Song'un cazibesine karşı koyamaz! Yılbaşı kargaşası için tatil temalı Miami Blitz MP haritasına dalın! Efsanevi Siren - Siren Şarkısı ve Efsanevi BK57 - Hayalet Şarkısı ile yüksek notalara çıkın veya Epik Foxtrot - Görünmez Melek ve Efsanevi Grau 5.56 - Hayaletin Çekirdeği tarafından yok edilin! İlk kez bir sezonda iki Efsanevi Çekiliş ortaya çıkıyor! Yaramazlar listesinden uzak durun veya 11. Sezon Premium Savaş Bileti'nin Son Hediyesi olan Epik Lerch - Kimyasal Noel Baba ve onun Epik Groza'sının kızağına binin! Mücadeleye devam edin ve bu ruhları parlak tutun!

[Sıralama Modu Güncellemesi]
2023'teki Elite Mission son sezonuna giriyor. Kurohana'dan Rin Yoshida, geçen yılki kahramanca performanslarından dolayı tüm Askerlere bir takdir ifadesi olarak Kurohana nüanslarıyla dolu bir Efsanevi silah hazırladı: DR-H - KUROHANA - 68.

[Yeni Harita: Miami Baskını]
Doğu Yakası'na hoş geldiniz! Miami'de farklı bir festival havası yaşayın! Kar püskürten kamyonlar, fener ağaçları ve hediyelik eşya taşıyan ren geyikleri olacak. Bunun dışında renkli dönme dolapla uzaktan fotoğraf çekmeyi unutmayın.

[Yeni Silah: Groza]
Yüksek ateş oranına sahip stoksuz Taarruz Tüfeği artık mevcut. Pragmatik olarak tasarlanmış ataşmanlar, yüksek hareket kabiliyeti ve sürekli olarak yüksek kırma gücü sağlar. Kurşun yağmuru altında manevra yapmaya uygundur.

[Yeni Silah: Balistik Bıçak]
Mermi olarak fırlatılabilen ve bıçakları bittiğinde Yakın Dövüş silahı olarak kullanılabilen yaylı bir bıçak.

[Yeni Operatör Becerisi: Yanlış Yönlendirme Cihazı]
Kişinin işitsel işlevlerine zarar veren, kullanıcının sesini tamamen gizleyen ve menzildeki düşmanların sahte gürültü kaynaklarını duymasına neden olan özel ses dalgaları yayar. Etkinleştirildiğinde oyuncunun hareket hızı biraz artar.
Devamı