Overleef in de eindeloze ruimte! Vermijd asteroïden en ontsnap aan raketten als je kunt!

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
30 nov. 2023
Categorie
Installaties
1.000.000+

App APKs

Espacio GAME

Hallo en welkom bij het ruimteprogramma! Vlieg met je galactische ruimteschip, vermijd botsingen met asteroïden, zwaartekrachtvelden, ontwijk raketten en schiet terug! Probeer 2 minuten in de ruimte te overleven!

JE MISSIE

Je bent een astronaut die het universum verkent in je nieuwe ruimteschip in dit leuke 2D-overlevingsspel. Vlieg naar de maan, de asteroïdengordel, nevels en zwaartekrachtvelden. Navigeer alleen of met een persoonlijke vloot door uw ruimtevaartuig. Je belangrijkste doel is om je ruimteschip door uitdagende obstakels te leiden en te manoeuvreren en minstens 2 minuten in de ruimte te overleven! Deze eenvoudige indiegame zal je ten volle betrekken en je vrije tijd veranderen in een spannend ruimteavontuur, vol dodelijke gevechten en uitdagingen!

RUIMTESCHIP/RUIMTESCHIP

Als astronaut kun je een van de 13 verschillende ruimteschepen kiezen die zijn uitgerust met lasers, geweren en laserkoepels. Verschillende ruimtevaartuigen hebben verschillende snelheden, rotatiehoeken en munitie. Verzamel goudstukken terwijl je in de ruimte vliegt en deblokkeer je favoriete ruimteschepen! Ontwijk raketten, vermijd botsingen met asteroïden en nevels om te overleven!

COMPETEN MET ANDERE SPELERS

Speel ons ruimtespel en neem het op tegen je vrienden en andere astronauten van over de hele wereld! Controleer uw eigen hoge score op het Google Play Leaderboard. Ga de uitdaging aan, beleef avontuur en volbreng de missie!

TIPS & TRUCS

Bestuur je ruimteschip met de joystick, het hele scherm of de links/rechts-knoppen.
Controleer of er rode en blauwe driehoeken op het scherm verschijnen omdat ze vijanden of bonussen in die richting aangeven.
Gebruik bonussen zoals beschermingsschilden, ruimtewapens, EMP (elektromagnetisch veld), Speed ​​Boost en andere power-ups om raketten te vernietigen en te ontwijken.
Vermijd inkomende doelraketten die erop gericht zijn je te vernietigen, ontwijk raketten en laat ze met elkaar botsen om je eindscore te verhogen.
Vlieg rond de maan om raketten te laten verpletteren.

Zijn er nog vragen of twijfels van uw kant? Neem per e-mail contact met ons op: contact@rarepixels.com of sluit je aan bij Discord

2 Minutes in Space is een verslavend survivalspel waarmee je onvergetelijke avonturen beleeft! Download het gratis en begin je eigen galactische overleving! Een reis naar de ruimte was nog nooit zo verleidelijk!

Ontsnap aan de raketten, als je kunt!
Meer informatie