4F APK

4F

- sklep sportowy online
2.11

Online sportwinkel - dames-, heren- en kinderkleding

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
21 dec. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
1.000.000+

App APKs

4F APP

Online sportwinkel in jouw stijl, in jouw tempo, altijd bij je. Ontdek dames- en herenkleding en -schoenen voor training, hardlopen of andere activiteiten. Modieuze sportstijlcollecties zullen je elke dag voorzien van comfort. Geniet van sport op jouw manier met de 4F-app! 🤸

Download de 4F-app en ontvang 💪:
● korting voor ingelogde gebruikers,
● informatie over nieuws,
● vroege toegang tot promoties,
● informatie over actuele kortingscodes,
● speciale aanbiedingen op maat,
●toegang tot het loyaliteitsprogramma,
●de mogelijkheid om een ​​QR-code voor een kledingmachine te genereren.

👉 4F SPORTKLEDING COLLECTIE IN UW HAND

Het aanbod van 4F omvat sportkleding, schoenen, accessoires voor hardlopen, training, fitness en elke dag. De collecties zijn samengesteld voor atleten van alle niveaus: van amateurs tot atleten. In de 4F-applicatie is een volledig assortiment van de sportwinkel beschikbaar: functionele T-shirts voor dames en heren, korte broeken en trainingsleggings, evenals comfortabele trainingspakken, broeken en sweatshirts die perfect zijn om te ontspannen.
We bieden ook een brede selectie bovenkleding voor elk seizoen, technische jassen voor skiën, snowboarden en trekking. Voor sporten als wielrennen en yoga zijn speciale series producten samengesteld. De applicatie bevat ook het 4F Junior-aanbod: sportkleding en schoenen voor kinderen, die zorgen voor comfort voor de allerkleinsten.

👉 SNEL WINKELEN - WAAR JE OOK BENT!

Met de 4F-applicatie kunt u altijd en overal winkelen. Bestel met snelle levering aan huis of pakketautomaat of controleer de beschikbaarheid van producten in een geselecteerde 4F-winkel.

👉 WORD LID INGELOGD: ONTVANG EXTRA FUNCTIES

Geregistreerde 4F klanten shoppen zowel online als in de winkel met korting! Bovendien hebben ze toegang tot het gemakkelijk volgen van bestellingen in de applicatie en kunnen ze hun favoriete producten op het verlanglijstje opslaan. Log in op uw account in de applicatie en schakel meldingen in om geen informatie over de nieuwste kortingscodes te missen.

👉 4F VOOR JOU - PRODUCTEN EN AANBIEDINGEN OP MAAT GEMAAKT

Laat ons u leren kennen en profiteer van de aanbiedingen die speciaal voor u zijn opgesteld!

👉 BLIJF OP DE HOOGTE

Bekijk informatie over actuele kortingscodes en krijg vroeg toegang tot de grootste seizoenspromoties. Ontdek de nieuwste 4F producten, blader door lookbooks en combineer verschillende elementen uit de collectie.

Volg ons op:
https://www.facebook.com/4Fpolska/
https://www.instagram.com/4f_official/

Vind je onze app leuk? 📱 Deel het met anderen!
En als we iets beters kunnen doen, laat dan een opmerking achter die ons zal helpen de prestaties van de applicatie te verbeteren en u een nog handiger gebruik van de winkel te bieden.

BEGIN NU MET DE 4F-AANVRAAG! 🚀
Meer informatie