Laadstok voor voertuigen

Advertentie

Laatste Versie

Update
28 dec. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
100+

CANAÃ Fast Charge APP

Als u elektrisch rijdt, profiteert u waarschijnlijk al van de voordelen en innovatie die deze revolutie in mobiliteit biedt. En hoe zit het met het nog verder uitbreiden van deze avant-garde? Canaã Fast Charge brengt een revolutie teweeg in de markt voor elektrische mobiliteit met zijn platform speciaal voor bestuurders.

Zorg voor efficiëntie in uw planning: zoek een elektrisch oplaadpunt, controleer de beschikbaarheid ervan, ontgrendel het en heb volledige controle over uw opladen in realtime, allemaal via onze app!

Haal het beste uit uw tijd: zoek een laadstation, controleer de beschikbaarheid ervan, ontgrendel het en heb volledige controle over het laadproces, alles in realtime, rechtstreeks via de app!

Ontdek laadstations via ons kaartsysteem.

Wat zijn de voordelen?

- Blijf realtime op de hoogte van de beschikbaarheid van laadpalen en weet of ze bezet of vrij zijn!

- Ontdek details over de locatie van het laadstation voordat u van huis gaat, zoals de openingstijden, de beschikbare soorten aansluitingen en of er energiekosten aan verbonden zijn.

- Vereenvoudig uw leven, laat de ontgrendelingskaarten van laadstations achterwege en doe alles snel en gemakkelijk rechtstreeks via de app.

- Volledige controle over het oplaadproces in realtime, eenvoudig en op afstand.

- Maak uw routine eenvoudiger en profiteer optimaal van wat de nieuwe mobiliteitstechnologie te bieden heeft.
Meer informatie