crash uw auto op verschillende kaarten

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
28 dec. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Installaties
100+

RC CAR CRASH SIMULATOR GAME

Welkom bij de nieuwste en nieuwe Car Crash Simulator 3D, een offline auto-ongelukspel. Crash Testing Real Cars is een geweldig concept in de wereld van racegames waarbij je met tegenstanders concurreert in een 3D-auto-ongeluksimulator - een verrassend idee. Speel je graag Car Crash 3D met Crazy Car Crashes and Jumps om een ​​auto-stunt-rijmeester te worden? Dan biedt deze Extreme Car Crashes Compilation je een leuke ervaring van sprongen en crashes. Kruip achter het stuur in dit Car Crash Simulator 3D-spel en bestuur je sportwagen. Voer stunts uit met een raceauto in dit spel om de titel van beste racer te claimen. Kruip achter het stuur van raceautospellen, verken 3D-autorijsimulators en geniet van de spanning van autostuntspellen die strijden tegen rivalen in Car Crash Simulator-spellen.

Geniet van deze realistische, snelle crashsimulator, ga de hellingen af ​​en bots tegen de grond, bestuur verschillende voertuigen in dezelfde scène, crash met andere auto's en overleef. Het voelt alsof je een crashsimulatormodus, snelle actie, sloopderby en autooorlogspellen speelt.

Ga met hoge snelheid van de weg af en ga indien mogelijk over kuilen, spring over extreme hellingen en breng maximale schade toe. Gebruik een vrachtwagen om andere voertuigen te verpletteren. Geniet van extreme vernietiging op de bergkaart, waar je met je auto de berg afrijdt en hem in duizend stukken scheurt terwijl je kijkt hoe de auto's met elkaar in botsing komen.
Ga door de crashtestkaart en verpletter de auto met kaartitems.

Als je hard genoeg slaat, kun je de auto-onderdelen laten vallen. Het spel maakt gebruik van sloopfysica die realistisch genoeg is om van te genieten. Voer op hetzelfde niveau verschillende crashtests uit met verschillende auto's en vernietig ze zo op verschillende manieren, je kunt ook in botsing komen met de auto's op de kaarten en zo de auto's kapot maken.

Onlangs hebben we een nieuwe verkeersrace-spelmodus toegevoegd aan offline Crash 3D-autogames, waarin je auto-stuntsimulaties kunt rijden in woestijnen, bergen, steden en bosomgevingen. Verdien tokenbeloningen voor meerdere pakketten voor een autorijsimulator en kies power-ups in dit racespel om te genieten van de smaak van 3D-formule autorace-stunts.

Kenmerken van het snelste autoracespel met formule - nieuwe autospellen:
=> Verschillende kaarten voor compilatie van extreme auto-ongelukken - autorijspel
=> Hoogwaardige graphics van Car Crashes offline rijsimulator
=> Ongelooflijke acrobatische tracks in 3D-auto-ongelukspellen
=> Meerdere keuzes van 3D-raceautospellen
=> Nieuwe vormen van simulatiegames voor autorijden
=> Nieuwe eindeloze stuntgevechten
=> Realistische geluiden van compilatie van extreme auto-ongelukken

Download deze compilatie van extreme auto-ongelukken en geniet ervan. Geef feedback voor toekomstige updates in Crazy Cars Ramp Jumps Crashes Fails Rollovers.
Geniet van de spanning van deze realistische snelle crashsimulator, rijd hellingen af ​​en bots tegen de grond, gebruik verschillende voertuigen in dezelfde scène, bots met andere auto's en overleef. Het voelt alsof je een crashsimulatormodus speelt, met snelle actie, sloopderby's en autogevechtspellen.

Race met hoge snelheden over wegen, glijd indien mogelijk over hobbels, spring van extreme hellingen en veroorzaak waar mogelijk maximale schade. Gebruik een vrachtwagen om andere voertuigen te verpletteren.

Op de auto-ongeluktestkaart kun je veel manieren uitproberen om autovernietiging te gebruiken, van het uitvoeren van stunts door van de hellingen te springen tot het vernielen van auto's. Crash-stadskaart heeft verkeer, voel je als een Russische automobilist die in de Russische stad rijdt. Je kunt jezelf op maximale snelheid brengen en een verkeersongeval met hoge snelheid veroorzaken, waardoor een botsing met de Russische chauffeur ontstaat.

Doe nu mee aan het meest realistische Russische autospel en de Russische auto-ongeluksimulator. De game maakt gebruik van realistische handling-fysica en een Russische auto-rijsimulator met realistische handling genoeg om plezier te hebben. Geniet nu van de autovervorming van Russische auto's.

Functies:
- 3D-autospellen.
- Testkaart voor auto-ongelukken.
- Gratis Russische vernietigingsauto's.
- Realistische autovervorming en auto-ongeluk.
- Auto's volledig vernield.
- Realistisch rijgedrag zoals rijsimulators.
Meer informatie