Cambodjaans Schaken - Khmer Schaken - អុកចត្រង្គ

Advertentie

Laatste Versie

Update
28 dec. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
1+

Ouk Chaktrang GAME

Duik in de boeiende wereld van Ouk Chaktrang, beter bekend als Cambodjaans schaken, een spel dat diep geworteld is in de eeuwenoude tradities van Zuidoost-Azië. Afkomstig uit dezelfde lijn als de Indiase chaturanga, die dateert uit de 6e eeuw, is Ouk Chaktrang een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van strategische bordspellen en deelt het een historische band met het mondiale fenomeen van het moderne schaken. Het is ook algemeen bekend als Ouk (អុក) in het Khmer.

Breng dit eerbiedwaardige spel tot leven op uw digitale apparaat. Ideaal voor een ontspannende avond met familie of als een uitdagende solo-onderneming tegen AI-tegenstanders, Ouk Chaktrang biedt een unieke mix van strategie en cultureel erfgoed. Klaar om je vaardigheden te testen? Neem het op tegen onze geavanceerde AI-tegenstanders: elke overwinning vereist sluwe tactieken en strategische vooruitziendheid.

Ga door de rangen door ervaringspunten te verzamelen met elke AI-tegenstander die je verslaat. Hoe sterker de tegenstander, hoe groter de beloning.

Belangrijkste kenmerken:

5 AI-moeilijkheidsniveaus: geschikt voor zowel beginners als experts.
Interactieve Bordeditor: Pas uw speelervaring aan.
Personalisatieopties: Kies uit verschillende borden, stukken, avatars en thema's.
Mondiaal klassement: concurreer met spelers over de hele wereld en demonstreer uw meesterschap.
Deel je games: beleef en deel je spannendste wedstrijden opnieuw met vrienden.
Functionaliteit voor opslaan en hervatten: uw voortgang is altijd veilig.
Getimede uitdagingen: race tegen de klok voor degenen die gedijen onder druk!
Dompel jezelf vandaag onder in de betoverende wereld van Ouk Chaktrang en begin aan een uniek Cambodjaans schaakavontuur!
Meer informatie