Registreer je nu vooraf en ontvang veel beloningen wanneer de game wordt uitgebracht

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
29 dec. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
1.000.000+

App APKs

Astral Guardians GAME

Pre-Regis Special Rewards: nadat het spel is uitgebracht, ontvangen spelers die zich vooraf registreren de volgende prijzen:

Bound Diamonds * 600, Coins * 600000, Equip Key * 10, Hunt Ticket * 1, Soulbead Offering Orange * 20, Potion Fatigue Ruins * 1

[Astral Guardians] is een magische MMORPG met een breed wereldbeeld en coole inhoud met verschillende kerkers en klassieke PVP-ervaringen. Als MMORPG-game heeft deze game ongelooflijke scènebeelden met coole effecten die spelers een complete game-ervaring geven.
Maak je dappere ziel wakker en red de wereld!

[Astral Guardians] is een 3D-actie-RPG die je op een missie zet om een ​​heel koninkrijk te redden.
Hier voltooi je een reeks missies en uitdagingen als de meest getalenteerde krijger in het koninkrijk. Tijdens deze avontuurlijke reis maak je kennis met verschillende beestrassen. Sluit een contract met de geest, verkrijg krachtige wapens, combineer verschillende vaardigheden om je kracht te vergroten, vecht met de sterke duistere krachten en word de sterkste van het continent. Red het verwoeste land en schrijf je fantasie-avonturenverhaal.

Hef je wapen en vecht!

[Prachtig landschap geweldig effect]
Met felle kleuren en ongelooflijke geluidseffecten is elke scène met zorg ontworpen. Coole vaardigheidseffecten blijven niet achter, zelfs niet als je de graphics op de hoogste kwaliteit instelt.

[Daag jezelf uit, blijf vechten]
PVP-gevechten kunnen worden gedaan waar en wanneer u maar wilt. Bereik jij hoger in de Ranking Match of vecht je om Koning van de Tempel te worden? Versla je tegenstanders en bewijs dat je waardig bent! Je kunt zelfs gildegevechten doen met je gildeleden. Nodig je vrienden uit om nu samen te vechten!

[Geweldige graphics, geluid van hoge kwaliteit]
Schattige Japanse anime-achtige graphics en lichte, vrolijke geluidseffecten brengen je de hele dag in de stemming!

[Sweet Oath Exclusive Party]
Dit is liefde op het eerste gezicht! Als u uw dierbaren ontmoet, neem ze dan mee naar de romantische trouwzaal. Doe beloften voor het leven, dans de liefdeswals en laat je liefdesverhaal getuigen van je vrienden en familie. Je kunt hier op een leukere manier met je geliefde omgaan. Je kunt ze zelfs kussen en knuffelen. Er is ook exclusieve uitrusting die koppels buffs biedt!

[Unieke modevrije combinatie]
Verschillende modes, wapens en kapsels kunnen vrij worden gecombineerd om uw eigen unieke stijl te creëren. Schattige jurkjes, elegante jurkjes, dominante wapens ...... elke dag verschillende looks!

Heeft u vragen over het spel? Aarzel niet om ons te bellen!

FB-fanpagina: https://www.facebook.com/EyouAG/
Meer informatie