We maken geld eenvoudiger. Bewaar, volg, verplaats en beheer uw geld op onze app.

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
7 jun. 2022
Ontwikkelaar
Categorie
Installaties
100.000+

App APKs

UBank APP

🤑 BESPAAR, UITGEGEVEN EN VERDIEN RENTE. SNELLER.

● U kunt in de app binnen enkele minuten een rekening openen.
● Open zowel een USave-spaarrekening als een USpend-transactierekening, volg enkele eenvoudige stappen om aan de bonusrentecriteria te voldoen en u kunt een concurrerende bonusrentevoet ontgrendelen voor maximaal 10 spaarbuckets. (Bekijk de geschiktheidscriteria in de app of op ubank.com.au).
● Geen UBank-kosten op USave en USpend.



🛠 MAAK HET BESTE UIT UW GELD. JE HEBT HET VERDIENT.

● Optionele functies zoals Sweeps, waarmee u uw geld tussen uw rekeningen kunt verplaatsen, zodat u meer rente op uw spaargeld kunt verdienen terwijl u ervoor zorgt dat u genoeg op uw USpend-account hebt staan.
● We voegen voortdurend meer functies en tools toe, zoals onze budgetteringstool die binnenkort beschikbaar komt.


✈️ REISBUDDY? WE HEBBEN JOU.✈️

● We brengen geen internationale of geldopnamekosten in rekening in het buitenland (maar eigenaren en winkels van geldautomaten kunnen dat wel).
● Superveilig bankieren in het buitenland.
● Pushmeldingen die ervoor zorgen dat u alle betalingen goedkeurt.

📱 WAAROM DIGITAAL BANKEN? HET IS MAKKELIJK.

● Zonder vestigingen geven we deze besparingen door aan jou en onze andere 600.000 klanten.
● Geweldige tarieven, lage kosten en op Aussie gebaseerde ondersteuningsteams.
● Extra gemak – betaal rekeningen met BPAY of geef onderweg uit met UBank Pay, Samsung Pay, Google Pay, Garmin Pay of Fitbit Pay.
● Supersnel inloggen met je gezicht of vingerafdruk (op compatibele apparaten).
● Uw spaargeld bij UBank is door de overheid gegarandeerd, tot een waarde van $250.000 per klant per financiële instelling.



Belangrijke gegevens:


Afhankelijk van de dekking van de netwerkprovider.

® BPAY is een geregistreerd handelsmerk van BPAY Pty Limited ABN 69 079 137 518.

Google Pay is een geregistreerd handelsmerk van Google LLC. Samsung en Samsung Pay zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd.

Elk advies is opgesteld zonder rekening te houden met uw doelstellingen, financiële situatie of behoeften. Voordat u een advies opvolgt, moet u overwegen of het geschikt is voor uw omstandigheden. We raden u aan de relevante Algemene voorwaarden voor onze producten en onze Financial Services Guide, die beschikbaar is op www.ubank.com.au, te lezen en te overwegen voordat u een beslissing neemt. Er kunnen kredietcriteria en vergoedingen en kosten van toepassing zijn. Doelmarktbepalingen voor deze producten zijn beschikbaar op ubank.com.au/tmd.

UBank is een divisie van National Australia Bank Limited ABN 12 004 044 937, AFSL en Australian Credit License 230686. UBank is de uitgever van de producten USpend en USave. Voor onze woningkredietproducten is de kredietverstrekker AFSH Nominees Pty Ltd ABN 51 143 937 437 Australische kredietlicentie 391192. UBank is de hypotheekmanager voor onze woningkredietproducten.
Meer informatie