Araç yükleme bastonu

Reklam

En Son Sürüm

Güncelleme
28 Ara 2023
Geliştirici
Google Play ID
Yükleme sayısı
100+

CANAÃ Fast Charge APP

Elektrikli araç sürücüsüyseniz, mobilitede bu devrimin sağladığı avantajlardan ve yeniliklerden zaten yararlanıyor olmalısınız. Peki bu avangardı daha da genişletmeye ne dersiniz? Canaão Fast Charge, sürücülere özel platformuyla elektrikli mobilite pazarında devrim yaratıyor.

Programınızda verimlilik kazanın: uygulamamız aracılığıyla bir elektrikli şarj noktası bulun, kullanılabilirliğini kontrol edin, kilidini açın ve gerçek zamanlı olarak şarj işleminiz üzerinde tam kontrole sahip olun!

Zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin: Bir şarj istasyonunu bulun, kullanılabilirliğini kontrol edin, kilidini açın ve doğrudan uygulama aracılığıyla gerçek zamanlı olarak şarj işlemi üzerinde tam kontrole sahip olun!

Harita sistemimiz aracılığıyla şarj istasyonlarını keşfedin.

Avantajları nelerdir?

- Meşgul veya boş olup olmadıklarını bilerek, şarj istasyonlarının kullanılabilirliği hakkında gerçek zamanlı olarak bilgi edinin!

- Evden ayrılmadan önce şarj istasyonunun konumu hakkında, çalışma saatleri, mevcut konektör türleri ve enerji ile ilgili maliyetlerin olup olmadığı gibi ayrıntıları öğrenin.

- Hayatınızı kolaylaştırın, şarj istasyonu kilit açma kartlarını bir kenara bırakın ve her şeyi doğrudan uygulama aracılığıyla hızlı ve rahat bir şekilde yapın.

- Şarj işlemi üzerinde gerçek zamanlı, basit ve uzaktan tam kontrole sahip olun.

- Rutininizi kolaylaştırın ve yeni mobilite teknolojisinin sunduğu olanaklardan en iyi şekilde yararlanın.
Devamı