Aydınlatma Renkli Duvar Kağıtları android telefonunuz için sınır kenarı uygulamasıdır

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
28 Ara 2023
Geliştirici
Yükleme sayısı
100+

Lighting Color Wallpapers APP

Aydınlatma Renkli Duvar Kağıtları

Herhangi bir Android mobil uygulaması için farklı Renklere sahip Aydınlatma Renkli Duvar Kağıtları, kullanımı harika bir kullanıcı arayüzüne sahiptir ve mobil ekranınızı çekici aydınlatmayla kesinlikle sevimli kılar. Bu uygulama daha fazla pil tüketmez ve ekranınıza pürüzsüz ve güzel, yuvarlak köşeli doğrudan ışık katar.

Bu uygulamanın ana özellikleri.

- Kenar Renkleri – Kenar Aydınlatma Canlı Duvar Kağıdınız için 15 degrade kenar renk kombinasyonundan birini seçin veya favori renklerle kendi kenar renk kombinasyonlarınızı oluşturun.
- Kenarlık Şekilleri – Telefonunuzdaki kenarlık ışığı tasarımını değiştirmek için geniş bir şekil listesinden seçim yapabilirsiniz.
- Tüm Uygulamaları Yer Paylaşımı - Kenar aydınlatmasını diğer tüm uygulamaların üzerine yerleştirmenizi sağlayan Her Zaman Açık Ekran özelliği.
- Arayan Kimliğinde Kenar Aydınlatması – Birisi sizi aradığında telefonunuzun kenarındaki kenar aydınlatması.
- Kenar Aydınlatma Canlı Duvar Kağıdı - Arka planı düz renk veya telefon galerisinden en sevdiğiniz resim olabilecek Kenar Aydınlatma Canlı Duvar Kağıdını ayarlayabilirsiniz.
- Kenarlık Ayarları - Bu uygulama, cihazınız için kenar ışıklarını aşağıdaki gibi tamamen özelleştirmenize olanak tanır:

- Kenar Aydınlatma köşe yarıçapı
- Kenar Aydınlatma renk şeffaflığı
- Kenar Aydınlatma Genişliği veya kenar boyutu
- Animasyon hızı ve stili
- Çentik ayarı

Bu Aydınlatma Renkli Duvar Kağıtları Uygulamasını beğendiyseniz, lütfen arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın.
Devamı