Arabanı farklı haritalarda çarp

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
28 Ara 2023
Geliştirici
Kategori
Yükleme sayısı
100+

RC CAR CRASH SIMULATOR GAME

Çevrimdışı bir araba kazası oyunu olan en yeni Car Crash Simulator 3D'ye hoş geldiniz. Çarpışma Testi Gerçek Arabalar, bir araba çarpışma simülatörü 3D'de rakiplerle rekabet ettiğiniz sürüş oyunları dünyasında inanılmaz bir konsept - şaşırtıcı bir fikir. Bir araba dublör sürüş ustası olmak için Crazy Car Crashes and Jumps ile Car Crash 3D oynamayı seviyor musunuz? O zaman bu Extreme Car Crashes Derlemesi size eğlenceli bir atlama ve çarpma deneyimi sunacak. Bu Car Crash Simulator 3D oyununda direksiyona geçin ve spor arabanızı sürün. En iyi yarışçı unvanını almak için bu oyunda bir yarış arabasıyla dublör yapın. Yarış arabası oyunlarının direksiyonuna geçin, 3D araba sürüş simülatörlerini keşfedin ve Car Crash Simulator oyunlarında rakiplere karşı yarışan araba dublör oyunlarının heyecanını yaşayın.

Bu gerçekçi yüksek hızlı çarpışma simülatörünün keyfini çıkarın, rampalardan aşağı inin ve yere çarpın, aynı sahnede farklı araçlar sürün, diğer arabalarla çarpışın ve hayatta kalın. Bir çarpışma simülatörü modu, hızlı aksiyon, yıkım derbisi ve araba savaş oyunları oynuyormuş gibi hissedin.

Yollardan yüksek hızda inin ve mümkünse çukurların üzerinden geçin, aşırı rampaların üzerinden atlayın ve mümkün olan maksimum hasarı verin. Diğer araçları ezmek için bir kamyon kullanın. Arabanızı dağdan aşağı süreceğiniz ve arabaların nasıl çarpıştığını izleyerek bin parçaya ayıracağınız dağ haritasında aşırı yıkımın tadını çıkarın.
Çarpışma testi haritasında ilerleyin ve arabayı harita öğeleriyle parçalayın.

Yeterince sert vurursanız araba parçalarının düşmesini sağlayabilirsiniz, oyun keyfini çıkarmanız için yeterince gerçekçi yıkım fiziğini kullanır. Farklı arabalarla aynı seviyede farklı çarpışma testleri yapın ve böylece onları çeşitli şekillerde yok edin, ayrıca haritalarda arabalarla çarpışabilir ve böylece arabaları kırabilirsiniz.

Son zamanlarda, çöllerde, dağlarda, şehirlerde ve orman ortamlarında araba dublör simülasyonları sürebileceğiniz çevrimdışı Crash 3D araba oyunlarına yeni bir trafik yarış oyunu modu ekledik. Araba sürüş simülatörü birden fazla paketi için jeton ödülleri kazanın ve 3D formül araba yarışı gösterilerinin tadını çıkarmak için bu yarış oyununda güçlendirmeleri seçin.

En hızlı formül araba yarışı oyununun özellikleri - yeni araba oyunları:
=> Extreme Car Crashes Compilation - araba sürme oyunu için farklı haritalar
=> Car Crashes çevrimdışı sürüş simülatörünün yüksek kaliteli grafikleri
=> 3D araba kazası oyunlarında inanılmaz akrobatik parkurlar
=> Birden fazla 3D yarış arabası oyunu seçeneği
=> Araba sürme simülasyon oyunlarının yeni modları
=> Yeni sonsuz dublör savaşları
=> Extreme Car Crashes Derlemesinin gerçekçi sesleri

Bu Extreme Car Crashes Derlemesini indirin ve keyfini çıkarın. Crazy Cars Ramp Jumps Crashes Fails Rollovers ile ilgili gelecekteki güncellemeler için geri bildirim sağlayın.
Bu gerçekçi yüksek hızlı çarpışma simülatörünün heyecanını yaşayın, rampalardan aşağı inin ve yere çarpın, aynı sahnede farklı araçlar kullanın, diğer arabalarla çarpışın ve hayatta kalın. Hızlı tempolu aksiyon, yıkım derbileri ve araba savaş oyunları ile bir çarpışma simülatörü modu oynuyormuş gibi hissedin.

Yollarda yüksek hızlarda yarışın, mümkünse tümseklerin üzerinden süzülün, aşırı rampalardan atlayın ve mümkün olduğunda maksimum hasar verin. Diğer araçları ezmek için bir kamyon kullanın.

Araba çarpışma testi haritasında, rampalardan atlayarak arabaları parçalamaya kadar araba imhasını kullanmanın birçok yolunu deneyebileceksiniz. Crash şehir haritasında trafik var, Rus şehrinde araba kullanan bir Rus araba sürücüsü gibi hissedin. Kendinizi maksimum hıza çıkarabilecek ve yüksek hızlı bir trafik kazasına neden olarak Rus sürücüyle çarpışmaya neden olabileceksiniz.

Şimdi en gerçekçi rus araba oyunu ve rus araba kazası simülatörüne girin. Oyun, gerçekçi kullanım fiziği ve eğlenmek için yeterince gerçekçi kullanım ile Rus araba sürüş simülatörü kullanır. Şimdi Rus arabalarının araba deformasyonunun tadını çıkarın.

Özellikler:
- 3D araba oyunları.
- Araba çarpışma testi haritası.
- Ücretsiz Rus imha arabaları.
- Gerçekçi araba deformasyonu ve araba kazası.
- Arabalar tamamen yok edildi.
- Sürüş simülatörleri gibi gerçekçi kullanım.
Devamı