Protect your device from viruses & clean junk files with this antivirus app

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
29 Ara 2023
Geliştirici
Kategori
Yükleme sayısı
10.000.000+

App APKs

Antivirüs - Virüs Temizleyici APP

Bu Antivirüs - virüs temizleyici Telefonunuzu virüslerden

Virüs programı indir - virus remover security güvenlik korumasının bir kaynağıdır. Virüs tarayıcı - mobile security Telefonunuzu, cihazınızın güvenliğini tehlikeye atabilecek ve kişisel verilerinizi riske atabilecek geniş bir tehdit yelpazesinden korur. Ayrıca, Önbellek temizleyici - junk cleaner bunda cleaner master Cihazınızdan gereksiz dosyaları ve önbellek dosyalarını kaldırır. Virüs koruma - Virüs taraması uygulama gibi çeşitli araçlara sahiptir. çöp temizleyici, Uygulama tarayıcı, uygulama kaldırıcı, pil bilgileri, dosya tarayıcı ve ağ tarayıcı.

Özellikleri Mobile Antivirüs - Virüs temizleyici

Virüs tarayıcı - master cleaner
Bununla telefon temizleyici - mobile security, telefonunuzun güvenliğinin emin ellerde olduğundan emin olabilirsiniz. Virüs programı bunun sağladığı araç phone security master - virus remover zararlı eylemlerin cihazınızı etkilemesini engeller.

App Scanner - Virüs taraması
ile hızlı bir tarama gerçekleştirerek uygulamalarınızdaki gizli tehditleri kolayca tespit edin. Virüs koruma- virüs temizleyici. Hızlı tarama, tüm uygulamalar için kullanılabilir.

çöp temizleyici - Antivirüs programı
Sadece birkaç dokunuşla, virüs tarayıcı - Virüs programı indir cihazınızı önemsiz dosyalar, gereksiz dosyalar ve önbellek verileri için kolayca tarayabilir ve temizleyebilir.

Ağ Tarayıcısı
WIFI Security tarama özelliği çöp temizleyici - Virüs taraması güvenli olmayan Wi-Fi ağlarına karşı ekstra bir koruma katmanı sağlar. virus cleaner (virüs koruma) - network scanner Wi-Fi bağlantınızı algılar ve ağ güvenliğinizi sağlar.

Hızlı ve Kolay
Mobile Antivirüs - virüs temizleyici Sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunan güzel bir kullanıcı arayüzü tasarımına sahip Android kullanıcıları için uygulama. bu virus remover telefonunuz için uygun ve verimli gizlilik koruması sunar.

Bununla Gerçek Zamanlı Koruma Phone Security
Bizim Anti-spyware, Virüs taraması - virüs koruma cihazınız için sürekli 7/24 koruma sağlar, böylece cihazınızın güvende olduğunu ve olası tehditlere karşı korunduğunu bilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Dosya Tarayıcı - cache cleaner
Cleaner Master, virüs tarayıcı cihazınızdaki kötü amaçlı dosyaları ve virüsleri algılayabilir ve kaldırabilir. bizim gelişmiş virüs programı - virüs temizleyici zararlı virüslerden korunmanızı sağlamak tüm dosyaları gözden geçirir.

Ayrıca, Antivirüs programı - çöp temizleyici depolama alanı kaplayan kullanılmayan büyük dosyaları tanımlar.

Pil Bilgisi - Master cleaner
Telefon temizleyici - Önbellek temizleyici bir pil bilgisi özelliği içerir. Bununla virüs tarayıcı - virüs koruma pilinizin sağlığı, toplam kapasite / akım kapasitesi ve pil tipi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

kullanmayı seviyorsanız Mobile Antivirüs - virüs temizleyici Lütfen değerlendirmek için bir dakikanızı ayırın Virüs taraması - mobile security. Teşekkür ederim! Bizimle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız Anti-virus temizleyici - Virüs programı indir, lütfen görüşlerinizi bizimle antivirustech2024@gmail.com adresinden paylaşmaktan çekinmeyin.
Devamı