Emma'nın Dünyası, Şehirdeki Ailesi ve Arkadaşları ile Oyuncak Evimde Tasarla ve Oyna

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
29 Ara 2023
Geliştirici
Kategori
Yükleme sayısı
5.000.000+

App APKs

Emma's World - Town & Family GAME

Etkileşimli evler, mağazalar, okullar, hastaneler ve keşfedilecek birçok odayla dolu eğlenceli, yaratıcı bir Dollhouse oyunu olan Emma'nın Dünyası!

Keşfedilecek 50'den fazla farklı mekanla tüm aile için eğlenceli bir dijital oyuncak ev, Emma's Town'ı saatlerce oynayabileceğiniz en büyük oyuncak bebek evi oyunlarından biri haline getirin!

Kendi evinizde Emma ile kendi dünyanızı yaratın ve arkadaşlarınızın evlerini, dükkanlarını, bakkalını keşfetmeye çıkın ve bu devasa kasabanın sunduğu her şeyi keşfedin! Muazzam miktarda tekrar değeri sizi bekliyor!

Sadece hayal gücünüzü kullanarak hayallerinizdeki Kasabayı yaratın! Emma'nın Dünyası ve Kasabası, olmasını istediğiniz her şey olabilir! Hikayeler oluşturun, karakterlerle etkileşime geçin ve bunu sizin dünyanız yapmak için kendi özel karakterlerinizi yaratın!

Emma sizi kasabasını ele geçirmeye ve arkadaşlarınızı getirmeye, partiye katılmaya ve yapacak çok şeyi olan aktif bir şehri keşfederek eğlenmeye davet ediyor, asla fikirleriniz bitmeyecek!
Devamı