Bilgilendirici mobil uygulama Azpul.az

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
12 Eyl 2023
Geliştirici
Kategori
Google Play ID
Yükleme sayısı
500.000+

App APKs

AZPULMAT APP

Kredi kartınıza kredi transferi yapmak artık düşündüğünüzden daha kolay! İlk kredinizi şimdi% 20'ye varan indirimle alın!
"Azpulmat" mobil uygulaması ile anında kredi alabilirsiniz. Bizimle kredi tutarını reddetmeden ve bankaya başvurmadan kartınıza aktarabilirsiniz.
Tutar dakikalar içinde kartınızda!

Kredi başvurularının %97'si hızlı ve sorunsuz bir şekilde onaylanıyor! Evinizden çıkmadan ve zorlanmadan kartınıza tutarı aktarırsınız.

Bir akıllı telefon aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde kredi almak mümkündür. Kredi kurumlarını ziyaret etmeyi ve çok sayıda belge ve referans toplamayı unutun. Artık kredi kartı çekmek için elinizde bir cep telefonunun olması yeterli. Herhangi bir sorun veya endişe yaşamadan kredi almak mümkündür. Bankaya başvurmadan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Enerjinizi ve zamanınızı koruyun. Krediyi "Azpulmat" mobil uygulaması üzerinden almak mümkündür.

Bizimle borcu istediğiniz zaman resmileştirebilirsiniz. Gelir kaynağınızın kanıtı gerekli değildir!


Kredi almak için aşağıdaki şartları yerine getirmeniz gerekir:
Minimum kredi geri ödeme süresi 61 gündür;
Maksimum kredi geri ödeme süresi 364 gündür;
20 AZN ile 500 AZN arasında kredi tutarı;
Krediye bağlı olarak günlük faiz oranı - %0,08'den %0,66'ya.
Yıllık azami faiz oranı: %570
Kredinin erken ve kısmi geri ödemesi için herhangi bir ücret alınmaz.

Borçlu gereksinimleri:
- 18-65 yaş aralığı;
- Azerbaycan Cumhuriyeti vatandaşlığını onaylayan belge.
Kredinizi zamanında kapatmakta zorlanıyorsanız bizimle iletişime geçin. Kredinin ödenmesi için olası çözümleri sizinle görüşeceğiz: ödeme planının gözden geçirilmesi ve cari ödemenin kısmen ödenmesi.

Toplam maliyetin hesaplanmasına bir örnek: Uzatma dikkate alınarak 91 gün boyunca 100 manat alırsanız 60 ödül verilecektir. Sonuç olarak vade sonunda geri ödeyeceğiniz tutar 160 TL'dir. NİSAN- %560.
Devamı