🎄🎄Gerçek insanlarla gerçek insanların tadını çıkarabileceğiniz gündelik bir spor oyunu.

Reklam

En Son Sürüm

Güncelleme
14 Ara 2023
Kategori
Yükleme sayısı
5.000.000+

App APKs

Badminton Blitz GAME

🎉[Arkadaşlarla Gerçek Turnuvalar]🎉
Gerçek insanlarla canlı turnuvalar. Diğer oyuncularla heyecan verici maçlar yapmak. Badminton ruhunu kullanın ve zirve için savaşın! Ayrıca arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Ne kadar uzakta olurlarsa olsunlar, birlikte badmintonun tadını çıkarabilirsiniz!

🎉[İstediğin Zaman Maç Yap! Tek İhtiyacınız Olan 3 Dakika!]🎉
Oynaması kolay ve hızlı maçlar! Sadece üç dakikada heyecan verici bir badminton maçı yapın! Boş zamanlarınızda oyunun tadını çıkarın ve hayattan nasıl zevk alacağınızı öğrenin!

🎉[Zafere Doğru Parçala]🎉
Size en iyi badminton deneyimini yaşatmak için gerçek badminton teknikleri! Doğrayın, itin, fırlatın, parçalayın... Hepsini adlandırın. Maçları kazanmak için tekniklerinizi ve hareketlerinizi kullanın. Rakibinizi parçalayın ve zafer kazanın!

🎉[Zafer için yarışın]🎉
Bir raketiniz varsa, zirveye doğru koşarak zafer kazanabilecek misiniz? Rütbeler, turnuvalar ve şampiyonluklar... Her türden maç sizi bekliyor. Maçları kazanmak için yeteneklerinizi kullanın ve bir numara olmak için tekniklerinizi kullanın. Zirveye ulaşın ve bir sonraki Badminton Süper Yıldızı olun!

🎉[Maçlarınızı Kazanmak İçin Farklı Kombolar Kullanın]🎉
Hücumda mı yoksa savunmada mı olmalısın? Her maçtan önce hazırlıklı olun ve karakterlerinizi akıllıca kullanın. Size uygun bir stil bulun. Doğru tekniği bulduğunuzda, sahada yenilmez olacaksınız!

Gizlilik Bildirimi: https://sites.google.com/site/hk707privacylicense/
Hizmet Sözleşmesi: https://sites.google.com/view/707inttermsofuse

Facebook'umuza katılmaya hoş geldiniz: https://www.facebook.com/BadmintonBlitz/
Bize ulaşın: support@joyient.zendesk.com
Devamı